Gebruiksaanwijzing opsturen druppel bloed voor onderzoek op afstand.

Het energieveld dat door dokter Veenstra onderzocht wordt, bevindt zich rondom het lichaam. Het is mogelijk om dit energieveld op afstand te onderzoeken.

De makkelijkste manier is om gebruik te maken van een drager. Een druppel bloed kan deze rol vervullen. Met de druppel bloed gaat het energieveld mee en kan dokter Veenstra dit op de gebruikelijke manier onderzoeken.

Benodigdheden:

Deze kunt u zelf aanschaffen ( via internet of bij een apotheek / drogist) of vragen of dokter Veenstra een setje kan opsturen.

 

Een bloedlancet gebruikt u om met een steriel lancet een klein wondje te maken in een vinger.

Vervolgens pakt u een objectglaasje, deze houdt u tegen de druppel bloed aan. 1 of 2 druppels bloed is meer dan genoeg.

Het tweede objectglaasje legt u bovenop het objectglaasje met bloed. Vervolgens gebruikt u plakband rondom beide objectglaasjes.

Nu kunt U het pakketje opsturen per post. De veiligste manier is om het dubbele objectglaasje te verpakken tussen 2 stukjes karton. Hier ook weer wat plakband om heen. Dan kan het in een bubbelenvelop en met een postzegel in de brievenbus. Adres: Dokter Veenstra kronenburgersingel 213, 6511 AR Nijmegen

Vergeet niet om een briefje toe te voegen met uw specifieke vragen en uitgebreide beschrijving van uw klachten in de afgelopen periode.

Zodra het pakketje bij mij binnen is, kan ik het nakijken. Daarna neem ik telefonisch contact met u op om mijn bevindingen te bespreken. De kosten voor een consult op afstand zijn gelijk aan de normale kosten voor een consult. Zie huidige tarieven.