Welkom op de site van Dokter Veenstra, arts voor acupunctuur en homeopathie in Nijmegen.Veenstra Acupuncturist Homeopaat

 “Ik ben dokter Robert Veenstra en werk nu twaalf jaar als arts gespecialiseerd in acupunctuur en homeopathie. Ik heb eerst geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2002 ben ik afgestudeerd als arts. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren in acupunctuur en homeopathie. Hiervoor heb ik een 3-jarige opleiding van de Nederlandse Arts Acupunctuur Vereniging (NAAV) gevolgd.

Daarna heb ik praktijkervaring opgedaan bij dokter Veenstra sr. in Schijndel. Daar ben ik opgeleid in de ooracupunctuur,  auriculo medicinae. Na vier jaar ben ik mijn eigen praktijk in Nijmegen begonnen. Inmiddels werk ik alweer twaalf jaar als arts voor acupunctuur en homeopathie."

Vergoeding

Dokter Veenstra is BIG geregistreerd arts en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Arts Acupunctuur Vereniging (NAAV). Hierdoor wordt uw behandeling (geheel of gedeeltelijk) vergoed door uw ziektekostenverzekering. Vergoeding vindt meestal plaats uit de aanvullende polis. Het heeft dan geen invloed op uw eigen risico. Bij sommige verzekeraars krijgt u een vergoeding uit het basispakket. Meer informatie over tarieven en vergoedingen.